pondělí 5. srpna 2013

Plná energie! :)

Ahoj zlatíčka :*
Už se vám/cvičení můžu plně věnovat :) v sobotu jsem se vrátila po týdnu z Drhlen.. další kilo navíc :D
nic si z toho nedělám a věřím, že to zas půjde dolu i s dalšími kily :) Včera jsem si dala odpoledne takový lehčí posilování a dneska jsem se do toho ráno pustila pořádně - troška posilování - kliky, činky, dřepy (začala jsem zas squats challenge) a pak dvě cvičení od Cassey:



První bylo jen tak na rozehřátí. To druhý mi dalo pěkně zabrat :D moje pocity odpovídaly názvu videa, moje břišní svaly byly vážně jak v plamenech :D

Musím říct, že mě to bavilo :) a dneska to nebylo jako dřív, že jsem se do cvičení donutila, dneska se mi do toho chtělo! :) hlavně to není jako když byla škola a já byla pořád bez energie :)

Jak mi psala do komentářů Koouky - "Kolikrát tady už byl začátek něco začít dělat? Vždy to vzdáš! Vydrž v tom!!!"
nějak mě to nakoplo, zamyslela jsem se nad tím a ona má pravdu, pořád jsem jen začínala a pak to vzdala, musím to vydržet.. :) pokusím se o to! věřím si, že to dokážu :)

Zatím se mějte miláčci :*

5 komentářů:

  1. Tak přeju hodně zdaru, snad to tentokrát zvládneš! :))

    OdpovědětVymazat
  2. taky ti moc a moc držím palce, snad se ti bude dařit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já sama si připadám jako "věčný začátečník" :D Ale taky jsem si řekla, že tentokrát vydržím až do zdárného "konce" (do konce života?!:D). Moc ti fandím, sama vím, jak je těžké to nevzdávat.:)

    OdpovědětVymazat
  4. abs on fire mám vytisknutý, obrázek. Zítra se na to chystám! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem teď překvapivě živá a marně pátrám po příčině. Možná za to může sportovní výživa, kterou jsem dostala od přítele jako motivaci pro další cvičení (ne že by si myslel, že jsem tlustá, ale cvičí taky a vlastně mě k tomu přivedl, chápete snad:D). Je to vlastně protein, který každý den užívám. Ale vždycky mě to tak příjemně nakopne:)

    OdpovědětVymazat