úterý 20. srpna 2013

Miluju tu bolest svalů!

Ahoj zlatíčka :*
Po včerejším cvičení s Jill mě trošku pobolívají svaly, mám z toho radost, protože tu bolest mám ráda :D
běhat jsem nebyla, protože u nás celý den pršelo :/

Jak jsem slíbila, tady je včerejší jídelníček:
Snídaně: Vitelle fit s mlékem 250kcal
Dopolední svačina: nic (pozdě jsem snídala)
Oběd: domácí bramboračka, ovocné knedlíky 476kcal
Odpolední svačina: ovocná mísa, veka s cottage a rajčetem 313kcal
Večeře: brokolice, sýr, čevabčiči, rajče, opečený toastový chléb 354kcal
Druhá večeře: 2x toastový chléb s makrelovou pomazánkou 220kcal
Pitný režim: 2.5l vody
Pohyb: kliky - celkem 16, dřepy - celkem 100, 30DS 1level -585kcal
Celkem: 1029kcal

štve mě ta druhá večeře, ani jsem neměla hlad a stejně jsem jedla :/ 
a tomu obědu se prostě nevyhnu, nechci mamce odmítat to, co vaří a stejně by mi nedovolila něco si uvařit :/ 

večeře :)

vím, že ten jídelníček není nejlepší, obědům se prostě nevyhnu, pokusím se zapracovat na tom zbytku :)

mějte se :*

30 komentářů:

  1. Myslím, že bez té druhé večeře by toho bylo málo, vůbec by tě to nemělo štvát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obědy jsou těžké.. Já taky nedokážu odmítat mamce jídlo. Ale je hlavní že se snažíš v těch ostatních jídlech! :) Do školy by si ale obědy mohla krabičkovat ne?:)

    OdpovědětVymazat
  3. opravdu je nutné si počítat kalorie? já myslím, že ne a navíc to mnohdy není vůbec přesné :) podle toho výpočtu (1029 kcal) je to málo a máš to určitě i pod bazálnim metabolizmem :) ty máš sporttester?

    OdpovědětVymazat
  4. aha a jak si zjistila,že jsi tolik spálila při cvičení? to se mi na 30DS zdá opravdu hodně.. pokuď budeš jíst zdravě tak je v podstatě jedno kolik toho sníš ;) ale určitě bych se snažila omezit pečivo a přílohy (místo toho víc masa..) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to moc pěkný :)
    Jo ta noha není nejhorší, jen mě bolí ten sval jakoby nad kotníkem.. to bude dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  6. tomu shredu bych to i věřila, ale ty dřepy a kliky vůbec nesedí, nechci ti kazit radost, ale takhle rychle opravdu nespálíš kalorie ;) jen 100 kcal byys musela spálit při hodně náročném 10ti minutovém běhu ;) však nemusíš jíst pořád maso.. stačí ty přílohy nahrazovat zeleninou a nebu aspoň doplnit zeleninou, aby tý přílohy nebylo tolik ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem ještě bydlela s rodiči, také jsem neodmítala jídlo, které se doma navařilo. Nebuď z toho nijak špatná, i takhle se dá na postavě pracovat ;)

    OdpovědětVymazat
  8. netrap se tím, nevadí to, pohybu máš jako ďábel!:) u nás dřív byl problém, abych jedla něco jiného, než ostatní členové rodiny, ale párkrát jsem ztropila takovou scénu, že teď už mám povoleno si vařit sama:D rozhodně to ale nedoporučuju, bortí to rodinné vztahy a dělá zbytečné dusno:(

    OdpovědětVymazat
  9. Ta večeře :O Miluju brokolici! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, tak doufám, že si mě ještě pamatuješ :D, skoro jsem tvůj blog nepoznala, máš to tu úplně jiný :)), já jsem na tom svém hodně dlouho nebyla, nějak mě to přestalo bavit a teď si trochu vyčítám, že jsem ani nijak nadala vědět, že končím :/ uvažuju ale o tom, že bych znovu začala psát, tak kdyby sis našla chvilku, budu ráda, když ke mě zajdeš :)
    jinak ti závidím tu pevnou vůli, taky bych na sobě chtěla zapracovat, ale potřebuju vždycky něco co mě do toho postrčí :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. S těmi obědy to mám stejné. ;)

    Žiješ vůbec?

    OdpovědětVymazat
  12. Ahooj, zvu tě ke mě na Giveaway :-)
    http://callmeketrin.blogspot.cz/2013/09/zarijova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. tomu se říká dieta? a opavdu 16 kliků a 100 dřepů je na holku v tvém věku opavdu moc málo ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Mnam blokolica :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  15. Mno jako já už bolest svalů ani nevnímám. Svépomocí si stavíme bungalov, takže po práci jezdíme na stavbu, celý víkend taky dřeme. Stokrát lepší než posilovna. Za poslední půl rok jsem shodila tři kila a ještě si navíc vymakala břišáky, jak furt vozím kolečko s hlínou a různým dalším materiálem. Doporučuju. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Na tu bolest svalů si dejte pozor. Kdyby to bylo chronické, radši na to užívejte doplňky stravy. Mě skvěle funguje zelený ječmen, respektive smoothie se zeleným ječmenem, který působí jako očista organismu, regenerace a ještě zlepšuje spánek, který je pro dobré prosperování organismu zásadní! :) Ale to určitě víte.

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Víte, opravdu moc vás respektuju. Jde vidět, že vám na vašem těle záleží, což je v dnešní době celkem vzácné. Já sám jsem pěkně tlusté prase. Pro mě už je dost sport dát dřevo do krbu. My máme takový divný krb. Je to něco jako ty designové krby, ale je není to ono. Nevím, je to pěkný, ale pracný. Takže hale, velkej respekt. Drž se!

    OdpovědětVymazat
  19. To jídlo na můj vkus vypadá až moc zdravě hehe. Ale chápu, že každý z nás má jiný životní styl a že každému z nás vyhovuje něco jiného. Něco jako když někdo má rád piana Yamaha a někdo třeba Petrof. To mi vlastně přijde hodně podobné. Tak někdo má rád bůček a někdo má rád brokolici :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jídlo a pohyb je základ všeho. Někdy však stačí pořádný pohyb a když si jednou za čas dáte za odměnu něco méně zdravého, tak se rozhodne nic nestane. Ale každý to má nastavené jinak. Někdo například není typ na velkou fyzickou zátěž a místo běhání upřednostňuje například turistiku. Super je vyrazit do hor třeba s trekingovými holemi. Já je mám od https://www.naturehikecz.cz/ a jsem s nimi moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  21. Jojoo o bolesti svalů něco vím :-) stavíme teď dům a už se konečně rýsuje, ale tedy je to zápřah, lepší, než posilovna, fakt doporučuji :) Přestože na stavbě trávíme spoustu času, snažíme se někdy i relaxovat, to tělo také potřebuje. Nejraději vezmeme rybářské lehátko se spacákem a jdeme s manželem na ryby, já tedy pouze jako doprovod, ale vytáhnu si knížku a užívám si zasloužený relax.

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem se konečně také "dokopala" k tomu, že se sebou začnu něco dělat a musím uznat, že je to skvělý pocit jít spocená v šatně posilovny do sprchy! :-) Navíc jsem si cvičení zpříjemnila krásnými sportovními outfity, které jsem za výhodnou cenu pořídila přes eshop second hand a neustále se mě na ně někdo ptá ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý den, musím říct, že mě bolest svalů také těší, nemí to ale být moc. Párkrát se mi stalo, že jsem to při cvičení přepískla a pak jsem druhý den opravdu trpěla. Nejraději mám bolest z výšlapu. Když si nandám outdoorové oblečení a vyrazím na několik dní na tůru do přírody.

    OdpovědětVymazat
  24. Máte pravdu, ta bolest svalů je to nejlepší co člověka může potkat. Já chodím běhat se psem a teď už i s kočárkem. Po Praze se to okolo vody běhá samo, jen co je pravda. V kočárku kvůli pejskovi mám vždy schované sáčky na exkrementy, protože nikdy nevíte kdy to na něj přijde že.

    OdpovědětVymazat
  25. Já se snažila zhubnout několik let a taky mi to zrovna moc nešlo. Nakonec jsem ale přišla na to, že nemá smysl se snažit na to tlačit. Důležitější je jít pomalu a mít disciplínu. Začala jsem tedy hledat sporty, které mě opravdu baví. Brzy jsem tedy přišla na to, jak se naučit na skateboardu a za mě je to skvělé kardio.

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji, že vám to tak jde. Mě zpočátku hubnutí moc nešlo, ale nakonec jsem přišla na to, že není možné zhubnout jen tak mávnutím hůlky. Snažím se tedy věnovat pravidelně sportu a plánuju si už veškeré své aktivity dopředu. S kamarádkou jsme si koupily kola STEVENS, takže se chystáme, že budeme každý týden jezdit.

    OdpovědětVymazat
  27. Byli jsme teď konečně zase po roce na houbách a také ještě teď cítím jak mě bolí nohy, jen co je pravda. Uvědomila jsem si že koupit si kvalitní boty a k tomu nějaký lepší houbařský nůž je teda mnohonásobně lepší než někde sedět na telefonu a neužívat si přítomnost.

    OdpovědětVymazat
  28. Taky to mám rád. Když si prostě dám do těla ve fitku nebo v kleci na sparingu. Jasně, pak se z toho třeba den sbírám, ale stojí to za to. Ten den pak většinou sleduji zápasy oktagon MMA na televizi a stejně si tak nějak zaměstnávám hlavu technikou a tak. :)

    OdpovědětVymazat