pátek 9. srpna 2013

Fotka postavy 0.2

Ahoj krásky :*
To dnešní počasí mi strašně kazí náladu a taky chuť ke cvičení :( ale samozřejmě cvičit půjdu!
jak jsem řekla, teď už to vzdávat nebudu!
včera jsem celkem dost jedla, ale víte co? už to není jako dřív, že bych si řekla "teď jsem se přejedla, je to v háji a už nemusím v ničem pokračovat, budu pořád tlustá.." řekla jsem si, že to bylo jen malý selhání, ale makat na sobě budu dál, jednou za čas to nezdravé jídlo nevadí, hlavně když se nevzdám :)
Nevím co se se mnou děje, že sama sebe tak podporuju :D jsem na sebe pyšná :D a ještě pyšnější budu, až se mi podaří získat tu mojí vysněnou postavu :P 

Dám sem jen jednu fotku postavy, abyste věděli, jak na tom teď jsem ;) fotku se srovnáním sem dám až na konci srpna :) přece jen mám teď navrch 2kg než při minulý fotce, takže není nic moc srovnávat, i když mi to břicho teď připadá menší než v dubnu, kdy jsem měla o 2kg méně :D

já vím, je to hnus :D
míry: 
 prsa - 80,5cm
 pas - 72,5cm 
  boky - 85,5cm
zadek - 94cm
     stehno - 56,5cm 

doufám, že na konci srpna budou vidět aspoň maličké výsledky mého snažení :)

a co se dnes chystám cvičit?
činky, kliky, dřepy a 3 videa:




Mějte se krásně :*

Taky vám to počasí tak kazí náladu? :(
Co jste dnes cvičili? :)


17 komentářů:

  1. ale vždyť na tom vůbec nejsi špatně!! trpělivost přináší růže :)...a počasí mě teda spíš náladu vylepšilo..u nás je celý den zamračeno a je to příjemná změna oproti tomu pařáku ;) a dneska jsem si dala asi po půl roce Insanity..myslela jsem, že umřu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to počasí zas tak nevadí.. Dnes jsem byla ve fitku a cvičila jsem nohy :)

    OdpovědětVymazat
  3. vidíš to a já mám téměř stejná čísla plus mínus 0,5 cm!! všechna! A dnes jsem cvičila toto http://skoro-silena-matka.blogspot.cz/2013/08/cviceni-982013.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nee, je to parádní! Trpělivost :)
    Já jsem s počasím smířená :)

    OdpovědětVymazat
  5. já si dnes říkala, že za žádnou cenu nepůjdu cvičit, když je tak hnusně, že jsem v depresi a blabla.. ale pak jsem si řekla, že žádný výmluvy a mám šťastně odcvičeno:D hodně štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Až takový hnus to určitě není. ;)
    Držím pěsti, ať to tentokrát už vyjde a ty se konečně dočkáš svých vysněných výsledků. :))

    OdpovědětVymazat
  7. jaký hnus? Vždyť je to pěkné... sice vypracované bříško to není, ale hnus taky ne:)

    OdpovědětVymazat
  8. Náhodou...máte pěknou postavu. Ale jasně, zpevnit. To chápu :) Já jsem měla problém vyloženě s tím, že po porodu jsem měla asi o 15 kg víc, než jsem chtěla. A byla jsem celá taková rozkydlá. A musím říct, že díky jednomu fajn kurzu jsem se dostala celkem do formy. Začala jsem do toho i běhat a jezdit zase na koni a postupně to jde dolů. Ale je to fuška! Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  9. Maličké výsledky? Lol. Tak to bych chtěla taky mít takové maličké výsledky. Za týden jedeme na dovolenou k moři, samozřejmě jsem koupila fitness plavky, ale nedávno jsem měla nějaký splín a připadala jsem si jak velryba. Až jsem manželovi řekla, že nikam nejedu. Ten samozřejmě začal hartusit, že už máme zaplacené cestovní pojištění na celých čtrnáct dní, takže bez šance. :-D Takže jdu radši ještě běhat. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Sport je prospěšný ke zdraví a každý by měl trošku dělat něco pro své zdraví. Může si také pořídit různé sportovní náčiní, od fotbalových míčů, přes golf, cyklistiku, horolezectví a mnoho dalšího. Rozhodně nebude chybou zakoupení tohoto sportovního vybavení, jelikož když se investuje do dobrého zboží, vždycky se to vrátí také v dobrém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě s vámi souhlasím. Jak jsem byla poslední dva roky prakticky pořád zavřená doma, tak jsem začala cítit, že moje tělo prostě nějaký ten pohyb potřebuje. Proto jsem doma alespoň začala cvičit a cítím se mnohem lépe. Myslím si ale, že když se člověk do nějakého sportu pustí, tak by neměla být opomíjená ani sportovní výživa.

      Vymazat
  11. Za mě není potřeba nikam spěchat. Dlouhé hodiny strávené v posilovně většinou nikam nevedou. Mně v hubnutí nejvíce pomohl pravidelný pohyb v podobě horských výšlapů nebo cyklistika. Jediné, co k tomu potřebujete je kvalitní outdoorové oblečení a dobrá nálada ��. Navíc nemusíte zbytečně utrácet za permanentky do posilovny nebo skupinové lekce jógy.

    OdpovědětVymazat
  12. No určitě hnus, to si, prosím, příště odpusťte. :) Jen chci říct, že vám to moc sluší a každá ženská vám může postavu závidět. :) Já sama musím nosit pushup legíny, abych byla trochu zpevněná na zadečku a citlivých partiích, takže chvála bohu za ně! :) Ale samozřejmě chápu, že udržet takovouhle postavu musí být hrozná dřina! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teda, já už si ani nepamatuji, kdy má postava naposledy vypadala takhle... No asi někdy dávno, když jsem ještě neměla děti. Teď se snažím se sebou něco dělat, ale s dětmi je to náročné. Proto jsem se rozhodla, že je budu zapojovat a sportuji nejčastěji tak, že chodím na procházky a různé výšlapy do přírody. Děti se unaví a já alespoň nějaké ty kalorie spálím. Manžel mi teď koupil super termoprádlo, které skvěle saje pot, takže se v něm cítím skvěle.

    OdpovědětVymazat
  14. Také bych už chtěla se svým tělem začít něco dělat. Je to strašné jak se se vyžrala za to jaro a léto. Ale s tím je už konec! Teď jsem si koupila jedno kolo na jízdu v terénu, pro jistotu pořídila i cyklodíly Nexelo a vydám se vzhůru dobrodružství. Poznávat můj rodný kraj okolo Ostravy bude něco, na co se moc těším.

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem moc ráda, když vidím, že v tom nejsem sama a i další holky se snaží změnit svůj životní styl a tím si tak například pomoci k vysněné postavě :-) V mém případě se jedná už zhruba o 7 měsíců, kdy každý druhý den vyrážím na procházky do nedalekého lesa. Okruh většinou ujdu za hodinku a pár minut, chodím rychlým tempem a díky tomu mohu chodit i v zimě :-) Na tom má samozřejmě podíl i kvalitní outdoorové vybavení.

    OdpovědětVymazat
  16. Myslíte si že je dobrý nápad si do vztahu pořizovat elektrokola a nebo se jedná o naprostou ztrátu finančních prostředků? Víte, mně přijde že je dobré se třeba trošku hýbat a vy jistě tady na stránce budete mít stejný názor. Nebo tady je někdo kdo bude rozporovat?

    OdpovědětVymazat