úterý 11. prosince 2012

I need help! :(

need help

pomozte mi! :(
mě tak přemáhá chuť na sladký a na slaný.. prostě furt potřebuju něco jíst :/
a nejhorší je, že se tomu prostě neubránim a hnedka jim něco kalorickýho :(
měla jsem tu čokoládovou figurku čerta a snědla jsem jí :(
ve škole kinder bueno..... :(

a další věc: CVIČENÍ! :/
k tomu se zas za žádnou cenu nemůžu dokopat, třeba dopoledne si řikam "až přijedu domu budu cvičit"
jenomže co myslíte? přijedu domu vyřízená, nejhorší je ta cesta autobusem :/
jezdim hodinu, takže mě to unaví :(

poraďte mi něco, jak každej den cvičit, aby se mi do toho chtělo a jak nejíst různý sladkosti apod. 
žádný abych si dala žvejkačku, když mam na něco chuť, to na mě nezabírá.. :'(
strašně si přeju zhubnout, ale ono to prostě nejde :(
bojim se, že to nedokážu :(


Omlouvám se za mojí blbou náladu, ale snad mě pochopíte, že mě to štve :/

9 komentářů:

  1. mám to samé, pořád chuť na jídlo, takže ti neporadím :/

    ale jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček značky Stefanel: http://justneedpeace.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. dobroty si odpírej postupně, nemůžeš ze dne na den úplně přestat sladké jíst - tělo si musí zvyknout na jinačí režim :)
    a to s cestami busem znám, hrozně vyčerpávající :/
    cvičení by tě mělo bavit, neměla by ses k němu nutit...
    určitě to dokážeš, chce to čas!

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem hodně přibrala v létě, bylo to asi tím, že mám věčné problémy se štítnou žlázou a najednou se to ta mě prostě nabalilo a asi za měsíc jsem najednou přibrala něco kolem 6 kilo, vůbec jsem si nemohla zvyknout hlavně na to nejíst sladké a taky nejíst pozdě večer, naštěstí se mi to srovnalo díky změně prášků. Taky jsem se ale nemohla přemluvit do cvičení, ale co mě celkem bavilo bylo skákání přes švihadlo, v zimě se to bohužel vevnitř dělá těžko :/
    Já osobně se snažím chuť na sladké zahánět ovocem, mám ho hrozně ráda a nezaplácnu si žaludek něčím nezdravým, takže ti dokážu pozadit jen takhle, žádný odborník na zdravou stravu nejsem :D
    a věřím Ti, dokážeš to ;) chce to pevné nervy :)
    (doufám, že Ti ode mě alespoň takhle malá podpora pomůže ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Mám radu na cvičení - zajdi si místo cvičení doma do fitka, třeba se domluv s kamarádkou :) Já bych třeba nebyla schopna se donutit cvičit doma, něco jinýho je, když se sebereš, jdeš do posilovny a tam něco dělat musíš prostě, jinak by to bylo divný kdyby jsi se tam jenom procházela a koukala :) Je to sice náročnější finančně, ale dají se koupit různé permanentky nebo tam třeba chodit jen občas, vždyt nemusíš cvičit každý den! Spíš jde o to, aby jsi měla každý den nějaký pohyb :)

    OdpovědětVymazat
  6. děkuju :) to máš výhodu, s tou tělocvičnou, já přes týden taky na nic nemám pořádně čas, je to škoda....na in-linech bych se zabila, hrozně se toho bojím :D
    a s ovocem ve škole jsem to vyřešila tak, že si ho ráno nakrájím na kostičky a dám do krabičky, někdy ho zaliju bílým jogurtem, nebo do něj naházím párořechů a tak mi to chutná ještě víc ;) hrozně ráda zkouším nové ovoce, i když mi je vždycky líto za to dát víc peněz, přecejenom takovej ananas není nelevnější :D ale nadruhou stranu, mám si koupit za 25 Kč čokoládu, nebo radši třeba avokádo....beru to takhle :D ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec mi to nevadí, klidně si dělej tabulku taky :) A Jill je tu pro všechny, kdo ji potřebují:)
    Třeba mně pomáhá rychlý řez, protože pokud si dám kousek čokolády = sníst ji celou. Ale občas na mě příjde už nepřemožitelná chuť, tož si dám :) Neboj se toho, věř si. Pohyb je o zvyku, prostě musíš a jakmile docvičíš máš takovou radost, že do toho půjdeš i další den a pokud se ti nechce ani další? Neboj donutíš se párkrát a pak už se budeš těšit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. TAké jsem s tím měla problémy..
    V první řadě přidej na snídani, to je základ a jestli máš málo vydatnou snídani, tak tě přepadají přes den chutě..
    Zkus chrom, ten zatlačuje velkou chuť k jídlu...
    Se cvičením, nevím, když máš k tomu takovej odpor.. Kdyby jsi aspoň trošku chtěla, náznak.. A ono to bez cvičení půjde hůře...;)

    OdpovědětVymazat
  9. Vím, že se to snadno říká. Ale ono je to tak, že větišnou problémy jsou a pak zase odejdou. Takže to chce prostě vydržet a přečkat to. :) Já osobně jsem toho názoru, že nejdůležitější je se nevzdávat. Já jsem kdysi dostal neoprávněný vyhazov a najednou byl ze dne na den bez práce. Takže jsem musel zatnout zuby, tu hořkou pilulku polknout a vydržet.

    OdpovědětVymazat