neděle 26. května 2013

Zamýšlím se nad sebou...

Ahoj holky :)
Zase si jdu stěžovat.. skoro jako kažý den :D
Měla bych se učit pc sítě, ale myslíte, že se mi chce? vůůůbec :D
zítra z toho píšeme a musím to napsat aspoň na dvojku..
A měla bych jít cvičit, ale to se mi samozřejmě taky nechce ://
Ale bude jednodušší se donutit do cvičení než do učení .. nejradši bych šla běhat, to by se mi chtělo, ale to počasí.. :(
Ode dneška dám svým špekům zabrat! ( :D ) žádný sladkosti, žádný dobrůtky.. To si dovolím maximálně k snídani! a občas taky k obědu, když ve škole nebudu mít na výběr. :)
Jakoby mi teď v hlavě svítila nějaká kontrolka s nápisem: "měsíc do prázdnin! chceš být pořád tak tlustá? tak se válej dál a žer čokolády" .. Najednou mě něco uvnitř nutí, se nad sebou zamyslet a začít teď pořádně makat! A taky budu pořádně cvičit! :)
Tumblr_lhp0423f7x1qaobbko1_500_large
S Ellie^ jsme se dohodli, že až docvičí Br, tak půjdeme společně do Insanity :) .. sice už jsem ho cvičila v únoru (jen jeden měsíc), ale chci ho cvičit zas, protože vím, že mi to hodně pomohlo :)
A když na to budeme dvě, tak nám to půjde líp :P

Tumblr_mlfdvtvpm41soxgfzo1_1280_large
:)


10 komentářů:

  1. taky se musím učit, a taky se mi absolutně nechce:( nebo spíš jsem se do toho vrhla, spočítala dva příklady, nevyšly mi a teď už jen sedím a čučím:D
    pocity, co se týče zapálení, že teď už fakt se začnu snažit, jsou u mě úplně stejný. už dlooouho jsem nebyla takhle odhodlaná, tak doufám, že to půjde nám oběma!:)

    OdpovědětVymazat
  2. O učení mi ani nemluv. Mám před sebou ještě tolik práce, a to mě čeká ve čtvrtek zkouška. Jsem "malinko" ve skluzu. :D
    Já si několik workoutů z Insanity odcvičila, ale odrazuje mě délka jednotlivých tréninků, ta hoďka je na mě prostě dost. Proto si raději volím kratší tréninky.
    Jinak držím pěsti, určitě se ti podaří na postavě zapracovat. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. A ako si teraz na tom s vahou vyskou ked si taka nespokojna? mne sa zda tvoje stravovanie super!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. váha: cca 63 kg - teď jsem se několik dní nevážila ;)
      výška: 174 cm
      Ono ale nejde tolik o váhu jako o míry.. nemám tolik tlustý zadek, lýtka a nemám nějak extra velká prsa, ale zato mám tlustou vnitřní stranu stehen, boky a trošku břicho :/ kdybych tu váhu měla ve svalech a rozprostřela by se mi po celém těle, tak bych byla nejspíš spokojená.. a stravování teď rozhodně nemám super :/ jím pořád něco mezi jídly a v poslední době se často neovládám a jím různé sušenky, čokolády a podobně :(

      Vymazat
  4. Váhu máš docela v pohodě, myslím že když zamakáš a zpevníš, budeš mít na prázdniny krásnou postavičku :). Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně nedělej to, co tě nebaví. pak si k tomu akorát vybuduješ odpor ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebaví mě učení, ale to musím a odpor k němu už mám :D co s tím? :D ... A cvičení mě baví, ale nikdy se mi do něj nechce :/ ale jakmile se k tomu donutím, tak jsem za to ráda, protože mě to baví :)

      Vymazat
  6. Podle fotek vypadáš krásně a udělala jsi velký krok. Určitě to zase půjde, vyčistíš si hlavu a opět se na to vrhneš! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hahah, mám podobné pocity Kristee a stejné předsevzetí - sladké jen k snídani :) a dokonce koukám, že máme skoro stejnou výšku a váhu :p. Já jsem se teď dala na tancování podle videí jako nenásilná forma hubnutí..
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat