pátek 7. června 2013

TurboFire since Monday! :)

Ahoj holky :)
S insanity jsem nezačala.. jak jinak... Vůbec se mi do toho nechtělo, jak už jsem to cvičila, tak jsem se neměla na co těšit, když jsem věděla, co mě čeká..
Tak jsem se rozhodla, že konečně začnu cvičení, které mám v ntb stažené už asi 2 měsíce - TurboFire :) Je to na 5 měsíců, asi to nebudu cvičit celé, uvidím podle toho, jak mě to bude bavit. Myslím si, že bavit mě to bude, protože se nemůžu dočkat pondělí - to s tím začnu :) koukala jsem, že v pondělí mě cvičení čeká na cca 45minut, tak doufám, že to s mojí leností vydržím :D hlavně bych do toho chtěla začít konečně pravidelně běhat, bruslit a jezdit za miláčkem na kole, když už je pěkně :) (s tím bruslením nevím, nevím :( jediná silnice, co na to byla dobrá je po zimě celá děravá a teď jí tam už bůh ví jak dlouho frézujou :/)
Snad to nějak s tím cvičením zvládnu a snad to vydržím a bude mě to bavit :) musím si věřit! :P
Líbí se mi, že TurboFire vypadá takový zábavný a zdá se mi trošku taneční :)  A dost se divím, že u nás to není nějak rozšířené a moc lidí to nezná..


Large
tohle chci! Chci, chci a chci! :D
měla bych pro to přestat žrát.. Jak mám svoje dny, tak jím jak protržená :D


Už jste slyšeli o TurboFire? 



9 komentářů:

  1. O Turbofire jsem slyšela:) Ale nikdy jsem se do něho nepustila,tak se těším na tvoje poznatky a recenze!

    OdpovědětVymazat
  2. ještě ne, a ty dny mám též, takže s tebou soucítím..čokoláda se přede mnou musí schovávat

    OdpovědětVymazat
  3. turbofire, to vůbec nevím, co je.. ale doufám, že tě to bude bavit:)

    OdpovědětVymazat
  4. na turbofire se taky už poměrně dlouho chystám (od dob, kdy jsem o něm psala na svém blogu, což bude hodně dávno :D), ale pořád se k tomu ňák nemůžu dostat..asi mě odradila ta doba, přece jen 3 měsíce..stačilo mi Insanity, které trvalo jen 2..nicméně, tobě přeju hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  5. to telo chcem aj ja :D

    http://coctailidea.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Vždycky mě úplně dokáže vytočit takový obrázek s takovou postavou!! Ale aspoň mě to k tomu cvičení a k mému snu nakopne více! A věř, že nejsme samy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nevíš kde by se daly stáhnout všechna videjka.. Děkuji ti :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, moc ti fandím, ať se ti daří hubnout dál. Mě se to po deseti letech neúspěšného držení diet také povedlo. Nakonec pro mě byl cestou pravidelný pohyb, a to jak v létě, tak i v zimě. V létě se věnuji především běhu, což doplňuji i návštěvou posilovny. V zimě pak chodím běhat na běžkách, takže se nemusím bát, že bych přibrala nějaká ta kila navíc.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím, za mě máte skvělou postavu. Jediné, co budete potřebovat je si ji udržet, což však není nějak zvlášť těžké, když si najdete sport, který vás bude opravdu bavit a vydržíte u něj alespoň pár hodin během dne. Já třeba miluji cyklistiku, přičemž je však nutné počítat, že období, kdy je nutný servis kol po sezóně, vám do této aktivity hodí vidle a vy budete muset na chvíli přesedlat na zimní sporty.

    OdpovědětVymazat