úterý 21. května 2013

Kristýno nežer!!

Ahoj kočky :*
Nějak jsem se v té mé proměně postavy zasekla :( týden jsem necvičila (když nepočítám tělocvik) kvůli té bolesti svalů a včera mě zničehonic začala bolet kolena, ale dneska už je to celkem v pohodě :) A co je horší než to, že jsem necvičila, je to, že jsem se strašně rozežrala :( každý den jím něco, za co byste mě asi roztrhli.. Včera kinder čokoládka, miňonka a večer rozteklá čokoláda s banánem, dneska takový ty slaninovo-sýrový hranolky od bohemians.. Jsem strašný prase.. Měla bych zmenšit porce a nejíst nic mezi jídly, ale copak to s mojí vůlí jde? NE :(

Promiňte mi takovej kecací článek, ale potřebuju se vypovídat :/

7d3309ec1653b1ff77c6ff23ebba8d0a_large
takový břicho jednou prostě budu mít!!!

Mějte se krásně a užívejte si sluníčka :*

9 komentářů:

  1. Ale ved je to normalne, kazdy mame take obdobia, sme ludia a nie stroje. Nic si nevycitaj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, á třeba teď tak nějak sabotuju ten "hubnoucí a tvarovací plán" protože mám nervy a jsem prostě "rozežraná" pořád strkám do tlamky, něco, co tam nepatří, ale jsem ráda, že se držím pořád na stejné váze... jak to bude za mnou, obuju se do toho pořádně!

      Vymazat
  2. v klidu, mám to teď taky, něco je ve vzduchu, je nás víc! a taky mám tvořivou a pak to musím sníst, aby se to nezkazilo. cuketový koláč, domácí lučina, čočka nakyselo, zeleninová polévka...zní to jako zdravé věci, ale ani těch se nesmí jíst tuny!! a roztahuju si tím žaludek a pak mám furt hlad!

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu ti s klidem a rukou na srdci říct, že jsem taky měla takové období. Bylo to poměrně nedávno, zrovna v odbobí Velikonoc, kdy brácha donesl domů milion čokoládíček a různých bonbónů. Pravidelně tak byly v mém denním jídelníčku navíc. :D Ale to přejde, neboj. ;)
    Co se týče porcí, nevím, jak velké je máš, ale tím, že je zmenšíš, dle mého ničeho nedosáhneš. To, že máš chuť na takové "prasárničky" je právě výsledkem toho, že tělu něco chybí, proto se soustřeď na dostatečně velké a vyvážené porce jídla. To bude to pravé ořechové. :))

    OdpovědětVymazat
  4. nic se netrap, po jednom dni nemáš šanci přibrat. ona se ta vůle zas vrátí, uvidíš:) doufám, že tvé bolesti už se nevrátí a ty se budeš moct plnou parou vrátit do cvičícího režimu:)

    OdpovědětVymazat
  5. TAkové břicho by se mi taky líbilo. Ale co proto? No cvičit a pořádně jíst! :)
    TAkže se do toho obuj kočko!

    OdpovědětVymazat
  6. Buď v klidu, mám to úplně stejně. Jsem věčně nasraná (promiň mi ten výraz, ale jinak to říct nejde) ze zkouškovýho, učení mě hrozně prudí, mám chuť řvát z okna, že bych se nejradši na všechno vysrala, no prostě podrážděnost lvl 1000!:D A taky jsou to pořád stavy "Mám chuť na to a na to!"
    Ale zase se přes to všechny přehoupneme a obujem se do toho.. a to by bylo, aby nebylo!:)

    OdpovědětVymazat